مشاوره و آموزش مطابق آموزه‌های اسلامی رسالت اصلی مرکز مشاوره پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۰۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۹:۲۲ کد : ۳۷۸۱۶ اخبار
تعداد بازدید:۹۳۹
رئیس مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: رسالت اصلی مرکز مشاوره پژوهشگاه این است که همواره مطابق آموزه‌های اسلامی در روش‌ها و فنون مشاوره کار را پیش ببریم و آموزش‌ها و کارگاه‌ها نیز بر این مبنا برگزار شوند.
مشاوره و آموزش مطابق آموزه‌های اسلامی رسالت اصلی مرکز مشاوره پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

در ادامه گفت‌وگوهای روابط عمومی پژوهشگاه با رؤسا و مدیران بخش‌های مختلف پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت هفته دولت، خبرنگار پژوهشگاه با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا سالاری‌فر مدیر مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت‌وگویی داشته که در ادامه ملاحظه می‌فرمایید.
دکتر محمدرضا سالاری‌فر در تشریح برنامه‌ها، اقدامات و عملکرد مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اظهار کرد: مرکز مشاوره پژوهشگاه چند رسالت مهم دارد که در حوزه آموزش؛ مشاوره دادن بر اساس مبانی اسلامی، آموزش به مشاورین و اساتید طبق پروتکل‌های دینی و مذهبی، برگزاری کارگاه‌ها در زمینه‌های مختلف و نیز آموزش عمومی را دنبال می‌کند و در حوزه تحقیقات؛ یکی از رسالت‌های این مرکز، انجام تحقیقات بالینی است.
وی بیان کرد: مرکز مشاوره پژوهشگاه در حوزه‌های مختلف اعم از مشاوره پیش از ازدواج به مدل روانشناختی اسلامی، زوج درمانی و خانواده درمانگری، روان درمانگری(وسواس، اضطراب، افسردگی، اعتیاد و ..)، درمان مشکلات رفتاری کودکان و نوجوانان، مشاوره پیش از طلاق، گروه درمانگری، مشاوره حقوقی به مراجعین خدمات ارائه می‌کند.
رئیس مرکز مشاوره پژوهشگاه گفت: کارگاه‌ها شامل دوبخش است؛ یک، کارگاه‌های تخصصی که برای مشاوران کارشناس ارشد در حوزه‌های مطرح شده برگزار می‌شود و این افراد توسط اساتید مرکز آموزش می‌بینند. دوم، کارگاه‌های عمومی است که از آن جمله می‌توان به دوره‌های مهارت‌های زندگی خانوادگی، کارگاه‌های خانواده درمانی معنوی، کارگاه مشاوره ازدواج که هم‌اکنون در حال برگزاری است، کارگاه مشاوره درمان روابط فرازناشویی، کارگاه مشاوره شناختی رفتاری زوجی اشاره کرد؛ هم‌چنین در این مرکز آزمون‌های روان شناختی نیز انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه در مرکز مشاوره پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سالانه نزدیک به هزار مشاوره انجام می‌شود، گفت: در مرکز مشاوره 22 استاد با ما همکاری دارند که حدود 15 نفر به طور فعال در مرکز حضور دارند و از این تعداد 12 نفر مدرک دکتری و مابقی مدرک کارشناسی ارشد دارند.
دکتر سالاری فر با بیان اینکه گواهی صادر شده از طرف مرکز مشاوره پژوهشگاه مورد تأیید سازمان نظام روانشناسی است، اظهار کرد: استفاده از خدمات مرکز مشاوره برای عموم مردم و افراد متقاضی هم در زمینه مشاوره و هم در زمینه کارگاه‌ها آزاد است؛ 
وی گفت: در سال‌های اخیر یک سری کارگاه‌ها برای عموم مردم برگزار کردیم که شامل کارگاه مهارت‎های زندگی برای نوجوانان، کارگاه آموزش مهارت‌های زندگی برای بانوان و نیز کارگاهی برای مادران بوده و درصدد هستیم امسال کارگاه‌ها و سمینارهای مشترکی برای زوجین برگزار کنیم، هم‌چنین کارگاه مهارت‌های زندگی نوجوانان و ادامه کارگاه‌های تخصصی را داشته باشیم که در این کارگاه‌ها تنها افرادی که مدرک کارشناسی ارشد داشته باشند می‌توانند شرکت کنند. 
وی تأکید کرد: اساتید مرکز در تمام حوزه‌های مشاوره بر اساس اصول و آموزه‌های اسلامی مشاوره را ارائه می‌دهند و مصمم هستند در درجه اول مشاوره‌ها خلاف مبانی اسلامی نباشد و نیز توصیه‌ای برخلاف و در تعارض با آموزه‌ها و مبانی اسلامی ارائه نکنند و نیز مصر هستیم همواره مطابق آموزه‌های اسلامی در روش‌ها و فنون مشاوره کار را پیش ببریم و آموزش‌ها و  کارگاه‌ها نیز بر این مبنا برگزار شوند که این رسالت اصلی مرکز مشاوره پژوهشگاه است و امیدواریم بر طبق این رسالت عمل کرده و خدمات آموزشی و پژوهشی مشاوره را ارائه دهیم.

کد تحریریه : ۹۶

کلید واژه ها: مرکز مشاوره خانواده هفته دولت دکتر سالاری فر

آخرین ویرایش۱۲ شهریور ۱۴۰۱

نظر شما :