به میزبانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛

نشست ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی حوزه برگزار می‌شود.

نشست ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی حوزه علمیه فردا به میزبانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.
نشست ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی حوزه برگزار می‌شود.

حمید پرهیزکاری مسئول دبیرخانه ستاد در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بیان کرد: نشست ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی حوزه علمیه فردا پنج‌شنبه 10 شهریورماه به میزبانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

وی گفت: این ستاد متشکل از نهادها و مراکز حوزوی و دانشگاهی فعال این عرصه است و اعضای حقوقی آن را شورای تحول مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه دانشگاه امام صادق(ع)، مؤسسه امام خمینی(ره)، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشگاه جامع امام حسین(ع) و جامعه‌المصطفی(ص) تشکیل می‌دهند.

پرهیزکاری اظهار کرد: این ستاد دارای دو شورا شامل شورای عالی سیاست‌گذاری و شورای برنامه‌ریزی است و دبیری ستاد را حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رجایی نیا برعهده دارند.

وی افزود: در سال گذشته شورای عالی سیاست‌گذاری ستاد با حضور رؤسای مراکز عضو و ریاست آیت‌الله اعرافی برگزار شد که پس ازآن نمایندگان معرفی شدند؛ تا به امروز نیز 13 جلسه ستاد برگزار شده و فردا نیز چند جلسه از ساعت 8:30 تا 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد.

کد تحریریه : ۹۶

کلید واژه ها: ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه