نشریه «جستارهای اقتصادی» در ایندکس بین‌المللی RePEc نمایه سازی شد

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۶ کد : ۳۷۸۸۶ اخبار
درخواست نمایه سازی نشریه «جستارهای اقتصادی» در نمایه مهم و تخصصی RePEc (Research Papers in Economics) مورد موافقت قرار گرفت و این نشریه در این پایگاه بین‌المللی نمایه سازی شد.
نشریه «جستارهای اقتصادی» در ایندکس بین‌المللی RePEc نمایه سازی شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پیرو پیگیری‌های انجام شده طی ماه‌های اخیر در گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، درخواست نمایه سازی نشریه «جستارهای اقتصادی» در نمایه مهم و تخصصی RePEc (Research Papers in Economics) مورد موافقت قرار گرفته و این نشریه در این پایگاه بین‌المللی نمایه سازی شد.
ایندکس بین‌المللی RePEc به صورت اختصاصی در زمینه نمایه سازی نشریات مهم اقتصادی دنیا که نقشی پیشرو در شکل گیری، ترویج و توسعه مکتب‌ها، نظریه‌ها و مفاهیم اقتصادی دارند، فعالیت می‌نماید.
یادآور می‌شود پایلوت این نمایه در آمریکا قرار دارد و ارائه خدمات آن از طریق دو کشور انگلستان و آلمان نیز انجام می‌شود.

کد تحریریه : ۹۶

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گروه اقتصاد نشریه جستارهای اقتصادی گروه همکاری های علمی و بین المللی

آخرین ویرایش۲۵ آبان ۱۴۰۱