۵ اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتخب کتاب سال حوزه شدند

در بیست و چهارمین دوره جایزه کتاب سال حوزه از ۵ اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان آثار منتخب، تقدیر به عمل آمد.
۵ اثر  پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتخب کتاب سال حوزه شدند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در اختتامیه بیست و چهارمین دوره جایزه کتاب سال حوزه که 27 بهمن ماه 1401 در مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار شد، از  5 اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان آثار منتخب، تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم کتاب «رویکرد اسلامی به مراحل تحول دین‌داری؛ تولد تا هیجده سالگی» نوشته دکتر محمود نوذری و کتاب «مهارت‌های زناشویی با نگرشی به منابع اسلامی» نوشته دکتر محمدرضا سالاری‌فر به عنوان آثار شایسته تقدیر معرفی شدند.

هم‌چنین از کتاب «هستی ارادی؛ کتاب اول: هستی‌های اجتماعی»، کتاب «هستی ارادی؛ کتاب دوم: دانش هستی‌های ارادی» نوشته دکتر هادی موسوی و دکتر سیدحمیدرضا حسنی و کتاب «کلیات حقوق اسلام» نوشته حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی دانش‌پژوه نیز به عنوان آثار شایسته تحسین در جایزه کتاب سال، تجلیل شد.

کد تحریریه : ۹۶۲

کلید واژه ها: کتاب سال حوزه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آثار منتخب پژوهشگاه