توسط مرکز مشاوره پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

مراسم گرامیداشت روز روانشناس و مشاور برگزار می‌شود

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۳ کد : ۳۸۰۱۱ اخبار
مراسم گرامیداشت روز روانشناس و مشاور توسط مرکز مشاوره خانواده با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.
مراسم گرامیداشت روز روانشناس و مشاور برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر محمدرضا سالاری‌فر، از برگزاری مراسم بزرگداشت روز روانشناس و مشاور در ۱۰ اردیبهشت از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰  خبر داد.

رئیس مرکز آموزش تحقیقات و مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: در این مراسم آیت‌الله غروی رئیس پژوهشکده علوم رفتاری با موضوع «روانشناسی اسلامی در ایران»، و دکتر جان بزرگی استاد گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه درباره «جایگاه معنویت در روانشناسی معاصر»، سخنرانی خواهند کرد.

دکتر سالاری فر، آشنایی دانشجویان و اساتید دانشگاه ها با رویکرد اسلامی در روانشناسی معاصر، و همچنین پاسداشت زحمات روانشناسان و مشاوران را از اهداف برگزاری این رویداد برشمرد.

وی در پایان افزود: در مراسم از کتب جدید گروه روانشناسی و گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز رونمایی خواهد شد.

مراسم بزرگداشت روز روانشناس و مشاور روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت از ساعت ۱۶:۳۰ با حضور اساتید، دانشجویان، طلاب و فعالان مشاوره و روانشناسی قم در تالار بیان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.

کد تحریریه : ۸۸۱

کلید واژه ها: روز روانشناس مرکز مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه