ثبت نام آزمون اختصاصی دکتری ۱۴۰۲ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغاز شد.

ثبت نام آزمون اختصاصی دکتری ۱۴۰۲ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی، ثبت نام پذیرش دکتری 1402 از طریق برگزاری آزمون اختصاصی ویژه طلاب آغاز شد.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته روان شناسی فقط دانشجوی خانم، و در رشته های جامعه شناسی، مدیریت ، فلسفه تعلیم و تربیت و علوم اقتصادی فقط دانشجوی آقا می پذیرد.
 ظرفیت پذیرش در هر رشته تحصیلی حداکثر 4 نفر (2نفر روزانه و 2نفر نوبت دوم) اعلام شده است که تحصیل در نوع «روزانه» رایگان و در نوع «نوبت دوم» براساس تعرفه مصوب وزارت علوم شهریه دارد.

مهلت ثبت نام تا تاریخ 1402/4/31 و  زمان برگزاری آزمون کتبی روز جمعه 1402/6/31اعلام شده و محل برگزاری آزمون «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» (پردیسان قـم) است.

داوطلبان می توانند بعد از مطالعه دقیق راهنمای ثبت‌نام در آزمون اختصاصی ورودی مقطع دکتری (Ph.D.) ویژه طلاب، نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

کلید واژه ها: ثبت نام دکتری

آخرین ویرایش۰۱ مرداد ۱۴۰۲

مریم کریمی ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۷
با سلام کاش برای رشته تربیت بدنی خانم ها هم چنین شرایط تحصیل دکترا میذاشتید
پاسخ مدیر سایت ۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۳

سلام به شما

ماموریت ما توسعه رشته های علوم انسانی است و توسعه رشته های تربیت بدنی را مراکز دیگری به عهده دارند

امینی ۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۷
ارشد مشاوره هم امکان شرکت در آزمون رو داره؟
پاسخ مدیر سایت ۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۶

سلام

بله به شرط داشتن کد طلبگی

زهرا... ۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۸
با سلام تحصیل در نوبت دوم میزان شهریه ...؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۸

سلام