با حکم ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شد.

با حکم ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر حسین قافی به سمت معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر محمدباقر سعیدی روشن ریاست پژوهشگاه حوزه ودانشگاه، در حکمی دکتر حسین قافی عضو هیئت علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی را به سمت معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب کرد.
در حکم انتصاب چنین آمده است:
«برادر ارجمند جناب آقای دکتر حسین قافی «دامت تاییداته»

سلامٌ علیکم
با احترام، نظر به مراتب علمی، شایستگی‌های اخلاقی و توانمندی‌های مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم به سرپرستی پست «معاون اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» منصوب می‌شوید.
امیدوارم با استعانت از عنایات خدای متعال و با برنامه‌ریزی و مدیریت جهادی، همکاری با معاون محترم پژوهشی، آموزشی و فناوری، مسئولان، محققان، مدیران و همکاران محترم، نقش مؤثری در تحقق اهداف اساسی پژوهشگاه ایفا نمائید.
لازم به یادآوری است، اساس فعالیت‌های معاونت، ایجاد بستر مناسب برای تحقق رسالت پژوهشگاه در تولید علوم انسانی اسلامی و بسط و تعمیق فرهنگ و ارزش‌های توحیدی در جامعه است. توجه به اصول ذیل تسهیل‌کننده این هدف خواهد بود:
•    رویکرد قانون محوری، فرهنگ سازمانی و ارتقای اخلاق و برادری ایمانی و انگیزه الهی.
•    اهتمام بر اجرای سیستم عملکرد شفاف، ارتقای بهره‌وری و کاهش هزینه-ها و مصارف.
•    بهبود فرآیندهای اداری و مالی بر اساس دو اصل سرعت و دقت در امور.
•    اهتمام پیگیر در توسعه پایه بودجه سازمان و جذب آن.
•    تلاش جدی بر افزایش درآمدها و مدیریت دقیق بخش‌های درآمدزا و استیفای حقوق پژوهشگاه.
•    پیش‌بینی و اقدام مناسب و بهنگام نسبت به حفظ و صیانت ابنیه و تجهیزات سخت‌افزاری.
•    اهتمام و پیگیری جدی نسبت به تکمیل پروژه‌های عمرانی.
•    تکریم منابع انسانی و پژوهش یاوران ارجمند و توزیع و بهره‌گیری مناسب در بخش‌های بایسته و متناسب و اقدام مدبّرانه نسبت به کادرسازی و پیش‌بینی جایگزین نیروهایی که دوران خدمتشان پایان می‌یابد.
•    اجرای سیاست راهبردی مدیریت بر منابع مالی و کنترل هزینه‌کرد در راستای اهداف اساسی سازمان.

موفقیت جنابعالی را در انجام مطلوب مسئولیت‌ها از خداوند متعال مسئلت دارم.

در پایان فرصت را مغتنم شمرده از مساعی صادقانه فاضل ارجمند جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای دکتر محمد شجاعیان در طول دوران خدمت معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع، کمال قدردانی و تشکر را داشته باشم. بی‌تردید وجود سرمایه‌های ذی‌قیمت موجب افتخار پژوهشگاه است و تجارب ارزشمند این سرمایه‌های علمی و مدیریتی پس از این نیز درخور بهره‌مندی است.»

محمدباقر سعیدی‌روشن
ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

کد تحریریه : ۹۶۲

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه معاون اداری، مالی و مدیریت منابع حکم انتصاب