تازه های نشر

کتاب «مروری بر واژه‌های روان‌شناختی قرآن» منتشر شد

کتاب «مروری بر واژه‌های روان‌شناختی قرآن» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کتاب «مروری بر واژه‌های روان‌شناختی قرآن» در 267 صفحه که به قلم دکتر محمد کاویانی آرانی دانشیار گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نگاشته شده است، روانه بازار نشر شد.

در چکیده این اثر آمده است:

این‌کتاب حدود 50 واژه روان‌شناختی قرآن را در ضمن 8 فصل(پیش‌فرض‌ها، مفاهیم اساسی، صفات شخصیت، تیپ‌های شخصیتی، روان‌شناسی شناختی، انگیزش، هیجانات، و روان‌شناسی مثبت)، بررسی کرده است. بررسی هر واژه در چهار بُعد به‌صورت مختصر، مورد توجه قرار گرفته است. تبیین لغوی، تبیین معنای قرآنی، تبیین روان‌شناختی، و پیشنهاد موضوعاتی پژوهشی درباره هر واژه(در مجموع، حدود 250 پیشنهاد) در تبیین روان‌شناختی، نقاط تماس هر واژه، با مفاهیم و شاخه‌های مختلف روان‌شناسی مورد توجه قرار گرفته است. این‌کتاب، پس از چهار دوره تدریس در کلاس‌های درس دکتری در رشته «قرآن و روانشناسی» شکل گرفته و اکنون می‌تواند به‌عنوان «متن درسی»، «منبع درسی» و «زمینه‌ساز پژوهشی» برای اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مورد استفاده قرار بگیرد.

فایل 30 صفحه اول کتاب «مروری بر واژه‌های روان‌شناختی قرآن» در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بطور رایگان قابل دانلود می باشد.

کلید واژه ها: کتاب تازه های نشر واژه نامه دکتر محمد کاویانی آرانی روان‌شناسی اسلامی روانشناسی و قرآن