اولین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سال ۱۴۰۲ برگزار شد.

اولین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اعضای جدید در سال ۱۴۰۲ برگزار شد.
اولین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سال ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اولین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز دوشنبه دهم مهرماه در مرکز هیئت امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

اولین جلسه هیئت امنای پژوهشگاه در سال 1402 با حضور اعضای حقیقی و حقوقی جدید برگزار شد که عبارتند از:

1. دکتر محمد سلیمانی - قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیات های امنا و هیات های ممیزه؛
  2. حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدباقر سعیدی روشن - رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دبیر هیات امنا؛
  3. مهندس پیروزیان، نماینده مرکز هیئت امنا؛
  4. مهندس جهانگیری ، نماینده سازمان برنامه و بودجه؛
  5. دکتر محمد مهدی طهرانچی.
  6. حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن قمی؛
  7. حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید هادی عربی؛
  8. دکتر بیاتی؛
  9. دکتر محمدرضایی؛
  10. حجت الاسلام دانش پژوه؛

سایر حاضرین:

• دکتر سیدرضا حسینی، معاون آموزش، پژوهش و نوآوری پژوهشگاه؛
  • دکتر حسین قافی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه،
  • داود خالصی، مسئول دبیرخانه هیات امنا؛

هیات امنا عالی ترین رکن موسسه می باشد که وظایف و اختیارات آن در قانون تشکیل هیأت های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی‌ (‌مصوب جلسات ۱۸۱ و ۱۸۳ مورخ ۹/۱۲/۶۷ و ۲۳/۱۲/۶۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و همچنین قانون نحوه انجام امور مالی و معاملاتی‌دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی (‌مصوب مورخ۶۹/۱۰/۱۸ مجلس شورای اسلامی) تعیین شده است.