بیانیه رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پی جنایات رژیم پلید صهیونیستی

بیانیه رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پی جنایات رژیم پلید صهیونیستی

بسم الله قاصم الجبارین
بای ذنبٍ قُتلت
در تازه ترین جنایت رژیم پلید صهیونیستی با مدیریت ستاد جنگ اسرائیلی امریکایی و بمب های اهدایی امریکا، بیمارستان المعمدانی غزه بمباران شد. بیش از هزار کودک معصوم و زنان و مجروحان مظلوم با تن خسته و بدن تشنه و گرسنه پرپر شدند. اکنون #غزه کربلاست و بار دیگر فریاد «هل من ناصر» امام شهیدان تاریخ حسین بن علی علیه السلام در فضاست. راستی را کجاست وجدان، شرافت و انسانیت؟  اینک جهان غرب و حامیان بی چون و چرای جنایات رژیم منحوس صهیونیستی، باید در نظاره بمباران و قتل عام فجیع کودکان خردسال ومردم بی پناه بیمارستان، بر مرده ریگ فرهنگ و تمدن خود عزا بگیرد و نماد حقوق بشر خود و حمایت از زنان و کودکان را در ویرانه های المعمدانی نظاره کند. اف برآن فرهنگ، حقوق و تمدنی که برونداد آن نسل کشی افسارگسیخته و بی پرواست.

ما با همه وجود از مردم شریف غزه حمایت می کنیم و نفرت عمیق خویش را از فاسدترین نوع نژادپرستی صهیونی ابراز می داریم. ما از همه شرافتمندان جهان و همه وجدان های بیدار می خواهیم که از غزه مظلوم و مردم ستمدیده آن در مقابل متجاوزان دفاع کنند. ما از همه مجاهدان سراسر دنیای اسلام می خواهیم که با استعانت از خدای متعال، به خروش آیند و پیکر پوشالی این رژیم خون آشام را درهم شکنند. ما از مجاهدان مسلمان در همه مناطق دنیا می خواهیم که رگهای حیاتی رژیم صهیونیستی یعنی شیطان اکبر و امریکای متجاوز را در هر جای ممکن قطع کنند. بی شک این جنایت عظیم که مصداق بارز فساد در زمین است، مطابق سنت الهی (اسراء، 4 و 5) نابودی ظالمان را در پی دارد. اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا غیبه ولینا کثرت عدونا و قله عددنا

محمدباقر سعیدی روشن
    رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه