اولین جلسه شورای سیاستگذاری فناوری و نوآوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

اولین جلسه شورای سیاستگذاری فناوری و نوآوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اولین جلسه شورای سیاستگذاری فناوری و نوآوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری مرکز نوآوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (حود) که با حضور ریاست پژوهشگاه،معاونین و دیگر اعضای شورا تشکیل شد، حاضرین، دربارۀ ضرورت راه‌اندازی مرکز نوآوری و معیارهای پژوهشگاه در جذب طرح‌ها و همچنین سیاست‌های مرکز در آغاز به کار و برای پیشبرد اهداف آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این جلسه اعضا بر این نکته تاکید کردند که مرکز نوآوری پژوهشگاه باید بتواند در راستای انتقال فناوری، پیوند میان نوآوری‌های علمی در حوزه علوم انسانی با رویکرد اسلامی را، با نهادها و سازمان‌های دولتی و شرکت‌های غیردولتی برقرار کند.

در پایان جلسه مصوب شد، همراه با گردآوری اطلاعات مرتبط با ظرفیت‌های موجود در پژوهشگاه برای شکل‌گیری گفتمان نوآوری در این مجموعه، اقدام لازم صورت پذیرد. همچنین الگوهای نوآوری در حوزه علوم انسانی با رویکرد اسلامی تهیه و تنظیم شود.

کلید واژه ها: نوآوری فناوری صنایع خلاق علوم انسانی با رویکرد اسلامی