جلسه بررسی ظرفیتهای همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و رادیو معارف

جلسه بررسی ظرفیتهای همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و رادیو معارف

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، جلسه بررسی زمینه های همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و رادیو معارف با حضور روسای و معاونین دو مرکز برگزار شد.

در این نشست که به میزبانی رادیو معارف برگزار شد دکتر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن اشاره به مسائل مختلفی که جامعه با آن مواجه است، به ظرفیتها و پژوهشهای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برای برون رفت از این مشکلات اشاره کرد.

دکتر کاویانی مدیر رادیو معارف نیز ضمن گزارشی از تاریخچه رادیو معارف و خدمات مختلف با معرفی گروه های مختلف رادیو، زمینه های مشترک برای همکاری و هم افزایی را یادآور شدند.

بیش از 700 عنوان کتاب، هزاران مقاله و مطالعات علمی و تخصصی فراوان در زمینه علوم انسانی اسلامی پشتوانه بزرگ و ارزشمندی برای تولیدات رسانه ای رادیویی می تواند باشد.