پیام ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۰ کد : ۳۸۲۷۹ اخبار
پیام ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر محمدباقر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پیامی یوم الله 22 بهمن را تبریک گفت، متن پیام ایشان به شرح زیر است:

بسمه تعالی
یوم الله بزرگ بیست و دو بهمن را به همه مردم غیور و سرافراز و نستوه ایران اسلامی تبریک می گویم.
پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بر طاغوت فرعونی خاندان نحس پهلوی با همه حمایت های استعمارگران، سر آغاز تحولی عظیم در تاریخ ایران و جهان شد. ایران از یوغ سلطه سیاست غرب و دیکتاتوری داخلی آزاد و طعم استقلال و آزادگی را چشید. گر چه اهریمن استکبار به سرکردگی امریکای جهان خوار، هزاران طرح شیطانی در مسیر حرکت ملت خداجوی ایران تنید، اما اینک به فضل الهی صدای رسای انقلاب اسلامی بر آفاق عالم رسیده است. امروز در پرتو آرمان های انقلاب اسلامی خمینی کبیر دنیای اسلام به خود آمده، جوانان مسلمان از شرق تا غرب جهان اسلام لرزه بر اندام رژیم سلطه به سردمداری شیطان بزرگ افکنده است. امروز فرزندان ایمانی خمینی بزرگ و خامنه ای حکیم نقشه های شیطانی استعمار غرب برای دنیای اسلام را درهم پیچیده است. امروز رژیم حرامی و آدم کُش صهیونیزم در محاصره مجاهدان مسلمان دست و پا می زند. آری ما هستیم، ملت ایران حضور دارد. ما فردا با قدم های استوار خود به راهپیمایی سالگرد انقلاب اسلامی خواهیم آمد تا قدرتمندان بدانندکه ایران اسلامی امروز در مرکز نقشه دنیاست. ایران نقطه ثقل ارتباط جغرافیایی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دنیاست. ایران امروز ام القری و هژومون استوار امت اسلامی در همه عالم است. ما می آییم تا فرعون عالم قدرت اقتدار ما و استواری گام های ما را درک کند و بدانن که دوران سیطره و یکه تازی او بر دنیای اسلام به سر آمده است. امروز نور اسلام همه نسل های مسلمان را در کنار یکدیگر و در مقابل باطل چونان بنیانی استوار گرد آورده است تا نوید پیروزی جهانی مسلمانان را به ارمغان آورد. ان شاء الله.
محمد باقر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

آخرین ویرایش۲۱ بهمن ۱۴۰۲