بازدید علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

بازدید علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، چهارشنبه 16 اسفندماه دانشجویان کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی قم از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

در این بازدید علمی دانشجویان ضمن شرکت در دوره کارورزی درس «مداخلات دینی و معنوی» که در مرکز آموزش، تحقیقات و مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و داشگاه برگزار شد از سایر بخشهای پژوهشگاه نیز بازدید به عمل آوردند.

آشنایی با کتابخانه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان یکی از غنی ترین کتابخانه های تخصصی علوم انسانی با رویکرد اسلامی و همچنین بازدید از نمایشگاه دائمی آثار پژوهشگاه از دیگر برنامه های این بازدید علمی بود.

هرساله تعداد زیادی از طلاب، دانشجویان و اساتید علوم انسانی دانشگاه ها و حوزه های سراسر کشور از در برنامه بازدیدهای علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شرکت می کنند.

کلید واژه ها: بازدید علمی دانشگاه علوم پزشکی قم دانشجویان روانشناسی بالینی کارورزی درس «مداخلات دینی و معنوی» مرکز مشاوره خانواده مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره خانواده