با انعقاد تفاهم نامه همکاری صورت می پذیرد

مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در تأمین محتوای علمی و آموزشی مدارس و حوزه های علمیه افغانستان

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۹ کد : ۳۸۳۴۹ اخبار
تعداد بازدید:۹۶۴
مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در تأمین محتوای علمی و آموزشی مدارس و حوزه های علمیه افغانستان


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از مرکز همکاری های علمی ملی - بین المللی و امور دانشجویان خارجی پژوهشگاه؛ در جریان بازدید حجه الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی افضلی، نماینده شورای نظارت بر حوزه های علمیه کشور افغانستان از پژوهشگاه و دیدار با رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تفاهم نامه همکاری های علمی پژوهشگاه و شورای نظارت آن کشور در زمینه مشارکت پژوهشگاه در تأمین محتوای آموزشی مدارس و حوزه های علمیه کشور افغانستان منعقد و به امضاء رسید.

تأمین محتوای علمی و آموزشی مورد نیاز طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور افغانستان با هدف تربیت متخصصان در رشته های روان شناسی، علوم تربیتی، زن و خانواده با رویکرد اسلامی از مهمترین اهداف این همکاری علمی درنظر گرفته شده است.

در اولین مرحله از همکاری های فی مابین، 16 عنوان از آثار پژوهشگاه به عنوان متن درسی و آموزشی حوزه های علمیه افغانستان در رشته های یادشده شامل: روان شناسی اجتماعی، روان شناسی و تبلیغات، بهداشت روانی، روان شناسی در قرآن، روان شناسی زن و مرد، اصول و ضوابط اخلاقی مشاوره با رویکرد اسلامی، تربیت و سلامت جنسی، تربیت فرزند، تربیت دینی، سیره تربیتی پیامبر و اهل بیت، تربیت اخلاقی، خانواده در اسلام، زن در قرآن، تاریخ اجتماعی شیعیان، مهارت¬های زناشویی با نگرش به منابع اسلامی، سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی، انتخاب و به نماینده آن کشور تحویل شدند.

گفتنی است این همکاری ها با افزایش انتقال آثار و منابع پژوهشگاه در رشته های مورد نظر به آن کشور و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی حضوری تداوم خواهد یافت.

حجه الاسلام والمسلمین دکتر محمدباقر سعیدی روشن، رئیس پژوهشگاه در این دیدار، علاقه طلاب و دانشجویان کشور افغانستان به معارف اهل البیت (علیهم السلام) را بسیار ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد این همکاری منشأ خیر و برکت برای طرفین باشد و به تربیت نیروهای متخصص در رشته های علوم انسانی اسلامی و انتشار دانش و معارف شیعی در آن کشور منجر شود.

حجه الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی افضلی ابراز امیدواری کرد شورای نظارت بتواند زمینه ارائه منابع و آثار تولید شده در پژوهشگاه با رویکرد میان رشته ای در رشته های علوم انسانی و اسلامی را به دانشگاه های کشور افغانستان مهیا نماید.

 

کلیدواژه‌ها: همکاری علمی بین المللی

آخرین ویرایش۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

نظر شما :