اعطای جایزه "مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی" بنیاد ملی نخبگان به عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و به نقل از بنیاد ملی نخبگان، دکتر محمد زارعی توپخانه عضو هیأت علمی گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه موفق به کسب جایزه دکتر کاظمی آشتیانی از بنیاد ملی نخبگان شد.

بنیاد ملی نخبگان با هدف حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی استادیاران جوان در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، تسهیلات ویژه ای را تحت عنوان جایزه " مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی " در قالب اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات به اعضای هیأت علمی که براساس شیوه نامه این جایزه برگزیده می‌شوند، اعطا می‌نماید.

گفتنی است این جایزه با هدف حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان به اساتید موفق در زمینه چاپ کتاب، انتشار مقالات علمی و ثبت اختراع اعطا می‌شود.

اعضای هیأت علمی که موفق به کسب این جایزه می‌شوند می‌توانند از امکانات آموزشی و پژوهشی بنیاد نخبگان، اعتبار‌ تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین حمایت از شرکت در دوره‌های آموزش حرفه‌ای، همایش‌ها، مجامع علمی و ... استفاده کنند.

کلید واژه ها: دکتر محمد زارعی جایزه دکتر کاظمی آشتیانی