پیام تبریک رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت انتخاب دکتر سیمایی صراف به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

ربّ ادخلنی مُدخل صدق و اخرجنی مُخرج صدق
استاد محترم و برادر ارجمند جناب آقای دکتر حسین سیمایی صراف؛
با اهدای سلام و تحیت و احترام، انتخاب جنابعالی را به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جهموری اسلامی، که بحمدالله بهره مند از علوم و معارف اسلامی و متعلق به خانواده علوم انسانی می باشید، صمیمانه تبریک عرض می کنم. جنابعالی به عنوان یک شخصیت علمی، فرهنگی و دغدغه مند نسبت به ارزش های الهی، نیک می دانید که پیشرفت و تعالی و نیل به یک جامعه مطلوب و الگو، مرهون علم نافع و مسئولیت زاست و این همه از نظام آموزش و پژوهش عالی انتظار است. به گواهی تاریخ، جامعه اسلامی برغم محرومیت از رهبری معصوم به اقتضای ظرفیت معرفتی، اعتقادی و ارزشی و اهتمام به رشد فکری آحاد جامعه، صاحب علم و تمدن زرین و بی همسان گردید و به تصریح محققان برجسته غرب، تحول علمی عصر جدید وامدار این تمدن است. با این وصف علم مدرن غرب بر حسب بستر فرهنگی زایش خود با انفصال از عقل و وحی، و ارزش های اصیل انسانی، گرفتار مخاطرات جبران ناپذیر زیست محیطی و بحران خلأ معنویت انسان شد. این همه دلالت دارد که نقش علم در حکمرانی و ساخت بستر اجتماعی متوازن و مطلوب در گرو رویکرد متافیزیکی و معرفت توأمان عمودی افقی، و علم مسئولیت زا در پیوست با عقل و وحی و ارزش های متعالی است. تحقق هدف کانونی نظام اسلامی و تمدن حکمت پایه و عدل مدار اسلامی، مستلزم تربیت فرزانگانی شایسته است که بتوانند دکترین این تمدن را از نظریه تا مدل و کاربست به ثمر برسانند. اهتمام خاص و درخور ستایش جنابعالی به نقش علوم انسانی و علوم پایه، نوید بخش حرکتی نو درنظام آموزش و پژوهش و تربیت هدفمند، جهت نیل به این هدف است. به خواست الهی در فرصت مقتضی گزارش جامعی از ظرفیت ها و عملکرد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در تحول علوم انسانی تقدیم، و آمادگی این نهاد علمی جهت کمک به تحقق منویات والای دولت محترم و برنامه های وزیر ارجمند ارائه و اعلام می گردد.

در شب اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) سلامت، و توفیقات جنابعالی در پیشبرد اهداف همه جانبه نظام عالی علم در کشور اسلامی و قرآنی و اهلبیتی ایران عزیز را از درگاه خدای متعال مسئلت دارم.

با احترام و دعا دکتر محمدباقر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه