با حکم رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی به عنوان دبیر هیات ممیزه مشترک انتخاب شد

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۹ کد : ۳۸۴۷۳ هیات ممیزه
دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی به عنوان دبیر هیات ممیزه مشترک انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حکم رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی به عنوان دبیر هیات ممیزه مشترک انتخاب شد. دکتر هوشمند دانشیار گروه حقوق وفقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

هیات ممیزه مشترک با عضویت اصلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (مؤسسه محور) و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشکیل شده است اما موسساتی از قبیل پژوهشگاه امام صادق (ع) ، پژوهشگاه قرآن و حدیث،  پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، پژوهشکده علوم اسلامی رضوی و مرکز پژوهشی تمدن اسلامی پیامبر اعظم (ص) بعنوان مؤسسات استفاده کننده از این هیئت به عنوان معین تعیین شده اند.

هیات ممیزه مشترک با مجوز مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه مرکزی تشکیل می شود  و بررسی، رسیدگی و اظهارنظر درخصوص ارتقاء مرتبه اعضای هیأت علمی به مراتب استادیاری، دانشیاری واستادی و رسیدگی به سایر مواردی که در آئین‌نامه استخدامی و جذب اعضای هیئت علمی به آن اشاره شده است، از وظایف کمیسیون‌های تخصصی و هیأت ممیزه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی می‌باشد.

کلید واژه ها: هیات ممیزه