با هدف بازدید از پروژه های عمرانی؛

معاون عمرانی امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حضور یافت

معاون عمرانی امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور و هیئت همراه از پروژه‌های عمرانی در حال ساخت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مهندس حسین شفیعی عمرانی امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور و دکتر حسینی نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم از پروژه‌های عمرانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

در این جلسه دکتر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه توضیحات کاملی از پژوهشگاه و مسائل و مشکلات فیزیکی و تجهیزاتی آن ارائه کرد.

در این بازدیدها آخرین وضعیت پروژه‌های نیمه‌تمام و در حال احداث، نقایص تجهیزات و مشکلات فیزیکی پژوهشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان این بازدید نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور راهنمایی و مشاوره‌های لازم برای جذب و تخصیص اعتبارات را ارائه کرد.