رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی عنوان کرد:
مقاومت از ابتکارات امام خمینی رحمة الله علیه بود
به گزارش خبرنگار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از قم؛ دکتر محمد جواد لاریجانی رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی در این همایش گفت:
یکی از فعالیتهای خوب بشر دنبال علم بودن است که جهات مختلفی دارد، تقسیم علوم به علوم انسانی و طبیعی، یکی از مباحث مهم است که افعال ارادی انسان را علوم انسانی و فعل غیر ارادی انسان را علوم طبیعی دسته بندی کردند که نمود آن را ما در شورش های اجتماعی داشتیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: علوم طبیعی عمده فعالیتهای بشر را به خود اختصاص داده و یکی از کاربردهای مهم علوم انسانی در فهم پدیده ها و استفاده از امکانات است، به طور مثال؛ فتنه ۸۸ نقطه کلیدی اش این بود رأی من کجاست؟
دکتر لاریجانی افزود: علوم، اینجا به کمک ما می آید؛ تئوری این فتنه بسیار دقیق بود که در آستانه انتخابات، نظام را سرنگون کنند که شکست خوردند و فتنه ۱۴۰۱ زن زندگی آزادی هم که همراه با گسترش بی حجابی بود، ۶_۷ سال پیش از آن کتابی منتشر شد و بین دانشگاه های ما تئوری ژیژک مدعی انقلاب بی سر بودن را مطرح کرد که گفتند؛ اگر نمیتوانیم حکومتی راساقط کنیم قوانین آن را بکُشیم، در ایران ۳ قانون حجاب و شرب خمر و کیفر زدایی از زنا را در دستور کار خودشان قرار دادند.
رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی در ادامه گفت: مقاومت، از ابتکارات امام راحل بود که تجربه جمهوری اسلامی و مردم سالاری دینی و ولایت فقیه، که هر دو بهترین روش اداره مملکت است از آن نشأت میگیرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مسأله مقاومت، بسیار حائز اهمیت است که تا کشورهای اسلامی خودشان را از سیطره کشورهای غربی آزاد نکنند آن کشور پیشرفت نخواهد کرد.
نظر شما :