برگزاری اجلاسیه نهایی کرسی نظریه پردازی «قانون طبیعی اسلامی»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی اجلاسیه نهایی کرسی نظریه پردازی «قانون طبیعی اسلامی» را در روز چهارشنبه 27 بهمن برگزار می نماید.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسین طالبی‌ دانشیار فلسفه حقوق و مدیر گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بنا دارد در این اجلاسیه ضمن بررسی و تبیین شیوه استنتاج حقوق طبیعی بشر از قانون طبیعی اسلامی به دفاع از نظریه خود با عنوان «قانون طبیعی اسلامی» بپردازد.

آیت اله دکتر سیدمصطفی محقق داماد استاد دانشگاه شهید بهشتی، ‌دکتر محمود حکمت نیا استاد پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دکتر محمد محمدرضایی استاد دانشگاه پردیس فارابی به عنوان شورای داوران این اجلاسیه نهایی خواهند بود.

همچنین دکتر محمدجواد جاوید دانشیار دانشگاه تهران، دکتر محمد فتحعلیخانی و دکتر حسینعلی شیدان شید اعضای هیأت علمی گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد در جلسه حضور خواهند داشت و دکتر محمدحسن ضیایی فر رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی هم به عنوان دبیر جلسه می باشد.

شایان ذکر است اجلاسیه نهایی مزبور روز چهارشنبه 27 بهمن از ساعت 15 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشجو، میدان علوم برگزار می شود.

کلید واژه ها: حقوق قانون طبیعی اسلامی نظریه پردازی کرسی