صدور محصولات و خدمات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به افغانستان کلید خورد

با هدف توسعه ارتباطات بین المللی هیاتی متشکل از فعالان فرهنگی و حوزه نشر ایران و افغانستان از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

1421.jpgبه گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، هیاتی متشکل از نمایندگان مرکز تبادل کتاب ایران و افغانستان(پخش دمیرچی)، موسسه فرهنگی هنری انار سرخ، اتحادیه ناشران و انتشارات سعید افغانستان، بیست ویکم ماه جاری با مدیران بخشهای مرتبط پژوهشگاه دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار ظرفیت و زمینه­ صدور آثار مکتوب، خدمات علمی و پژوهشی پژوهشگاه از طریق مراکز و موسسات علمی و فرهنگی فعال در افغانستان مورد بررسی قرار گرفت.

قرارداد فروش کتاب­ های پژوهشگاه به بازار نشر افغانستان و تهیه تفاهم ­نامه همکاری با موسسه انار سرخ، به عنوان همکار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی افغانستان، دستاوردهای این نشست بودند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه همکاری علمی بین المللی افغانستان