با اعلان جزئیات پذیرش و آزمون اختصاصی

ثبت نام داوطلبان آزمون مقطع دکترای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغاز شد

با اعلان جزئیات پذیرش و آزمون اختصاصی، ثبت نام داوطلبان آزمون مقطع دکترای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغاز شد
ثبت نام داوطلبان آزمون مقطع دکترای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغاز شد

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه( مرکز  پژوهشی دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) با مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در 4 رشته روان شناسی، جامعه شناسی، مدیریت دولتی و علوم اقتصادی گرایش اقتصاد اسلامی دانشجو  می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مطابق با مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی، ظرفیت پذیرش حداکثر 4 نفر در رشته های روان شناسی، جامعه شناسی، مدیریت دولتی و علوم اقتصادی گرایش اقتصاد اسلامی اعلان شده است.

زمان ثبت نام از روز چهارشنبه 4 تیر 1399 تا  تا تاریخ 1399/5/15 می‌باشد.

آزمون کتبی روز پنجشنبه 1399/6/20 صبح و عصر برگزار خواهد شد و محل برگزاری آزمون «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» (پردیسان قـم) خواهد بود.

جهت اطلاع از جزئیات بیشتر می توانند به صفحه ثبت نام مراجعه کنند یا در صورت نیاز داوطلبان می توانند با شماره 02532111262 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: پذیرش دانشجو تحصیلات تکمیلی آزمون اختصاصی ثبت نام