در استان قم:

پژوهشگران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مراسم برترین های پژوهش استانی تقدیر شدند

سه تن از اعضای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر استان در دانشگاه قم تقدیر شدند.
پژوهشگران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مراسم برترین های پژوهش استانی تقدیر شدند

به گزارش خبرنگار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، 3 تن از پژوهشگران برتر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تقدیر شدند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین بستان عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی در بخش پژوهشگران برتر حوزوی، دکتر مصطفی کاظمی نجف آبادی عضو هیئت علمی گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بخش پژوهشگران برتر هیئت علمی و سید امین حسینی در بخش ​پژوهشگران برتر دستگاههای اجرایی به عنوان پژوهشگر برتر استان مورد تقدیر قرار گرفتند.

مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر استان روز دوشنبه در دانشگاه قم برگزار شد.

روابط عمومی پژوهشگاه این موفقیت را به ایشان و خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تبریک می گوید و برای ایشان توفیقات بیشتر را از خداوند خواهان است.

کد تحریریه : ۱۱۱

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پژوهشگر برتر مصطفی کاظمی نجف آبادی سید امین حسینی حسین بستان