دانشجوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، برنده نوبل ایرانی شد

دانشجوی دکتری روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شصت و دومین همایش «جایزه البرز»(بخش نخبگانی) برگزیده شد.
دانشجوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، برنده نوبل ایرانی شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت‌الاسلام علی بیات دانشجوی دکتری روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شصت و دومین همایش «جایزه البرز»(بخش نخبگانی) معروف به نوبل ایرانی، برگزیده شد.

بیات استعداد برتر و نخبه حوزوی در عرصه آموزش و تبلیغی، دارای رتبه یک جشنواره کشوری علامه حلی، برگزیده 5 دوره طرح‌های بنیاد ملی نخبگان، نویسنده 21 مقاله علمی و پژوهشی و دو عنوان کتاب پژوهشی، دانشجوی برتر دانشگاه و پژوهشگر برتر سال و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دارای چند ارائه ملی و بین‌المللی است که همه این عناوین موجب شد تا وی به عنوان طلبه برتر در همایش جایزه البرز معرفی شود.

یادآور می‌شود در جشنواره البرز در بخش نخبگانی، پنج دانشمند، ۱۰ مخترع و فناور، هفت طلبه علوم دینی و ۴۰ دانشجوی علوم پزشکی، علوم پایه، علوم انسانی، علوم فنی و مهندسی، کشاورزی و هنر تقدیرمی‌شوند.

کد تحریریه : ۹۶۳

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دانشجوی روانشناسی پژوهشگر برتر جایزه البرز