در راستای طرح بازدید طلاب و دانشجویان سراسر کشور

دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

دانشجویان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.
دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، طرح بازدید طلاب مدارس علمیه و دانشگاه‌های سراسر کشور از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با هدف آشنایی طلاب و دانشجویان با فضای حرفه‌ای پژوهش، دیدار با پژوهشگران پیشکسوت، آشنایی با یافته‌های جدید علوم انسانی اسلامی، شرکت در کارگاه‌های علمی و دیگر اهداف طراحی شده برگزار می‌شود.
در راستای این بازدیدهای علمی، روز پنجشنبه 5 خرداد ماه جمعی از دانشجویان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.
این بازدید علمی شامل سه بخش اصلی بود و در ابتدا حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر واشیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی در رابطه با موضوع سلامت معنوی صحبت کردند.
پس از ایشان حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی‌محمد حکیمیان ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در رابطه با رسالت و فعالیت‌های پژوهشگاه سخنرانی کردند.
در پایان نیز حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر آذربایجانی در یک سخنرانی علمی بحث مراقبت معنوی را برای دانشجویان ارائه کردند.
موضوع مراقبت معنوی از اهداف و برنامه‌های کاربردی «مؤسسه فرهنگی هنری سلامت نوید نیایش» است، این مؤسسه با همکاری فرهیختگانی از حوزه و دانشگاه با تخصص‌های مطالعات اسلامی، روان‌شناسی و پزشکی در سال ۱۳۹۳ پس از چند سال تلاش علمی آغاز به فعالیت نمود و در سال ۱۳۹۵ موفق به اخذ مجوز فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.
موسسه نوید نیایش از همان سال در پارک علم و فناوری قم به عنوان یک شرکت فناور حضور یافت و ایده‌های تازه‌ای را در جهت کاربردی کردن معنویت اسلامی ارائه داد.
هدف موسسه نوید نیایش تدوین و آموزش برنامه‌های کاربردی مراقبت معنوی و خود مراقبتی معنوی و ارتقاء سلامت معنوی جامعه است. در راستای این هدف گروه‌های مختلف مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر مهم‌ترین مخاطب این مؤسسه هستند و تاکنون برای گروه‌های مختلف بسته‌های سلامت معنوی طراحی شده و در برنامه‌های کارگاهی و آموزشی مداخلاتی صورت گرفته، که نتایج آن در مقالات پژوهشی و نشست‌های علمی ارائه شده است. برخی از بسته‌های سلامت معنوی ارائه شده توسط این مؤسسه نیز به شرح زیر می‌باشد:
۱-بسته سلامت و مراقبت معنوی ویژه اساتید دانشگاه و طلاب
2-بسته سلامت و مراقبت معنوی ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان
۳-بسته سلامت و مراقبت معنوی ویژه مددجویان زندان
۴- بسته سلامت و مراقبت معنوی ویژه معتادان
۵-بسته سلامت و مراقبت معنوی ویژه پزشک و پرستار در ارتباط با بیمار
۶-بسته سلامت و مراقبت معنوی ویژه روان‌شناسان در ارتباط با بیمار
۷-بسته سلامت و مراقبت معنوی ویژه روحانیون در ارتباط با بیمار
۸- بسته سلامت و مراقبت معنوی ویژه بیماران صعب‌العلاج
هم‌چنین فعالیت‌های مؤسسه سلامت نوید نیایش شامل:
•    تألیف کتاب و مقالات علمی
•    برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های علمی
•    طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی برای طلاب و روحانیون، پزشک و پرستار، روان‌شناسان و مشاوران
•    ارائه خدمات مراقبت معنوی به بیش از ۱۰۰۰ بیمار و همراه بیمار در قالب مشاوره‌های فردی، گروهی و عیادت در منزل
•    طراحی و اجرای کارگاه‌های مهارت‌افزایی معنوی برای عموم مردم
•    همکاری با نهادهای علمی و فرهنگی در راستای گسترش فرهنگ سلامت و مراقبت معنوی
•    همکاری در تولید فیلم، مستند و سایر تولیدات چند رسانه‌ای
•    تولید نرم‌افزار مربوط به سلامت و مراقبت معنوی
•    ارتباط با شخصیت‌های علمی و مراکز دانشگاهی و پژوهشی فعال در حوزه سلامت و مراقبت معنوی
•    حمایت و هدایت پایان‌نامه‌های مرتبط با اهداف و برنامه‌های مؤسسه است.

در پایان یادآور می‌شود در طرح بازدیدهای علمی، مدیریت حوزه‌های استان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها می‌توانند با ارائه درخواست بازدید در سایت پژوهشگاه  به آدرس (https://rihu.ac.ir/fa/form/2) و یا تماس با شماره 02532111204 نسبت به هماهنگی برنامه بازدید، اقدام کنند.

کد تحریریه : ۹۶

کلید واژه ها: بازدید علمی مراقبت معنوی علوم پزشکی اصفهان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دکتر واشیان دکتر آذربایجانی