در راستای طرح بازدید طلاب و دانشجویان سراسر کشور

طلاب شهرکرد از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

طلاب سطح دو و سه حوزه‌های علمیه شهرکرد، ۲۸ اردیبهشت ماه از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.
طلاب شهرکرد از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، طرح بازدید طلاب مدارس علمیه و دانشگاه‌های سراسر کشور از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با هدف آشنایی طلاب و دانشجویان با فضای حرفه‌ای پژوهش، دیدار با پژوهشگران پیشکسوت، آشنایی با یافته‌های جدید علوم انسانی اسلامی، شرکت در کارگاه‌های علمی و دیگر اهداف طراحی شده برگزار می‌شود.
در همین راستا طلاب سطح دو و سه حوزه‌های علمیه شهرکرد دیروز 28 اردیبهشت ماه از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.
در این بازدید، دکتر عبدالله توکلی سردبیر نشریه علمی «دین، معنویت و مدیریت» (اسلام و مدیریت سابق) و دکتر حسین بستان سردبیر نشریه علمی پژوهشی «اسلام و علوم اجتماعی» پژوهشگاه، افق پژوهشی پیش روی طلاب در بخش مقاله و نشریات علمی را شرح دادند. هم‌چنین حسین قافی، مدیر و دکتر حسین هوشمند عضو هیات علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، موضوعات و مسائل فقهی و حقوقی را برای طلاب شهرکردی تشریح کردند.
در ادامه نیز طلاب حوزه‌های علمیه شهرکرد از نمایشگاه آثار پژوهشگاه حوزه  و دانشگاه بازدید کردند.

کد تحریریه : ۹۶

کلید واژه ها: طلاب حوزه علمیه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید علمی