پیام ریاست پژوهشگاه به مناسبت سالگرد درگذشت حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد اسعدی(ره)

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۸ کد : ۳۷۸۱۲ اخبار

بسم الله الرحمن الرحیم
یک سال از سفر هادی صراط اقوم، حمله القران الکریم، عامل آیات العظیم محقق و نویسنده توانای منزل العلیم، جناب حجت الاسلام و المسلمین، وثیق القران و الدین، دکتر محمد اسعدی عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گذشت. همو که یادش بر جانمان نشسته  و پیوسته با ماست. رزمنده دیروز میدان نبرد با شیاطین غرب و شرق در صحنه دفاع مقدس و سرباز بی بدیل میدان نبرد نرم در جبهه فرهنگی با کفر.

با گرامیداشت سالگرد عروجش یادش را گرامی می داریم و بار دیگر  اعلام می کنیم رسالتش را پاس می داریم و مسیر الهی اقومش را با یار همیشگی اش قران مجید ادامه می دهیم که «ان هذا القران یهدی للتی هی اقوم».

عاش سعیدا و مات سعیدا

ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه