با هدف انتقال تجربیات به نسل جوان

نشست تخصصی آشنایی با گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

نشست تخصصی آشنایی با گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نشست تخصصی «آشنایی با گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» با حضور حجت الاسلام دکتر محمد داوودی مدیر گروه برگزار شد.

در این نشست صمیمی که روز سه شنبه 17 آبان برگزار شد جمعی از طلاب علاقه مند و فعال در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی با رسالت ها، ماموریتها، دستاوردها و تجربیات گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آشنا شدند.

گروه علوم تربیتی در سال ۱۳۶۲ با هدف بازنگری و اصلاح کتاب‌های درسی در رشته علوم تربیتی و نیز پژوهش در زمینه تعلیم و تربیت اسلامی تأسیس شد. در راستای هدف نخستین تعداد ۳۴ جزوه درسی آماده و برای تدریس به کار گرفته شد. این گروه در تحقق بخشیدن به هدف دوم نیز تا کنون بیش از 55 عنوان کتاب در زمینه‌های مختلف تربیت اسلامی منتشر کرده است.

گروه علوم تربیتی همکاری گسترده‌ای نیز با دستگاه‌های اجرایی نظیر سازمان آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مراکز علمی دارد و فصلنامه علمی پژوهشی تربیت اسلامی نیز از جمله دیگر فعالیت‌های این گروه است.

کلید واژه ها: مدیر گروه گروه علوم گروه علوم تربیتی اسلامی تربیت اسلامی علوم علوم تربیتی تربیتی حوزه