راهیابی دو اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مرحله دوم داوری چهلمین دوره جایزه کتاب سال

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دبیرخانه چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نامزدهای برخی گروه های علمی برای رقابت در مرحله دوم داوری را معرفی کرد.

دو اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بین راه یافتگان به این مرحله حضور دارند.

در موضوع «فلسفۀ اسلامی» کتاب «نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری»، تألیف حسینعلی شیدان‌شید و محمدهادی توکلی اثر مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سمت، به عنوان یکی از دو نامزد این گروه انتخاب شده است.

در موضوع «روان‌شناسی» نیز چهار  کتاب به مرحله دوم داوری راه یافتند که کتاب «مهارت‌های زناشویی با نگرش به منابع اسلامی»، تألیف دکتر محمدرضا سالاری‌فر که توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه انتشار یافته در میان نامزدهای این گروه به چشم می خورد.

مراسم پایانی چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: کتاب سال جمهوری اسلامی آثار برگزیده نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری مهارت‌های زناشویی با نگرش به منابع اسلامی