کتاب «نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری» برگزیده چهلمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کتاب «نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری» در بخش فلسفه اسلامی چهلمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی حائز رتبه «شایسته تقدیر» شد.

کتاب نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری توسط  دکتر حسینعلی شیدان شید و دکتر محمدهادی توکلی طرقی اعضای هیات علمی گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پدید آمده است.

در این کتاب، نوآوری‌های حکیم سبزواری به پنج گروه تقسیم شده و در طیّ فصولی در بخش‌های پنج‌گانۀ کتاب (هستی‌شناسی، خداشناسی، جهان‌شناسی، انسان‌شناسی، و علم‌شناسی) مورد بحث قرار گرفته است. در پرداختن به هر یک از نوآوری‌های یادشده، از الگوی «گزارش، تحلیل، و نقد» با رویکردی تعلیمی پیروی شده و البتّه پیش از آن کوشش رفته است تاریخچه‌ای از مسئلۀ مورد بحث به دست داده شود.

آیین اهدای جوایز آثار شایسته تقدیر چهلمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی روزشنبه 24 تیر با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و جمعی از اهالی قلم در سالن سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

کلید واژه ها: کتاب نوآوری حکیم سبزواری شایسته تقدیر کتاب برگزیده نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری کتاب سال جمهوری اسلامی دکتر محمدهادی توکلی دکتر حسینعلی شیدانشید