دو اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گروه «دین» چهلمین دوره جایزه کتاب سال نامزد شدند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دبیرخانه چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نامزدهای گروه «دین» را معرفی کرد.

دو اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در موضوع های «علوم قرآنی» و «سیره» از راه یافتگان به مرحله نهایی هستند.

در موضوع «علوم قرآنی» کتاب «سلسله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی»، تألیف فتح‌الله نجارزادگان اثر مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سمت و در موضوع «سیره» کتاب «تطورشناسی اخبار مطلاق‌بودن امام حسن مجتبی علیه‌السلام در منابع اسلامی»، تألیف حسین مرادی‌نسب که توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه انتشار یافته در میان نامزدها به چشم می خورد.

مراسم پایانی چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: کتاب سال جمهوری اسلامی کتاب برگزیده