اختتامیه نخستین دوره دوسالانه کتاب علوم انسانی با رویکرد اسلامی

اختتامیه نخستین دوره «دوسالانه کتاب علوم انسانی با رویکرد اسلامی» روز چهارشنبه ۱۰ اسفندماه سال ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.
اختتامیه نخستین دوره دوسالانه کتاب علوم انسانی با رویکرد اسلامی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اختتامیه نخستین دوره «دوسالانه کتاب علوم انسانی با رویکرد اسلامی»  با حمایت معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه  10 اسفندماه  سال جاری در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

در این رویداد علمی  آثار برگزیده در حوزه‌های «خانواده، روان‌شناسی، علوم تربیتی، فلسفه علوم انسانی، اقتصاد، جامعه‌شناسی، مدیریت، علوم سیاسی، ارتباطات، آینده پژوهی و حقوق و فقه اجتماعی» که با رویکرد اسلامی تحقیق و نگارش یافته و  در بازه زمانی سالهای 1399 و 1400 منتشر شده‌اند، تقدیر و تجلیل می شوند.

در نخستین دوسالانه کتاب علوم انسانی با رویکرد اسلامی ضمن حمایت مالی از انتشار «طرح‌های پژوهشی برتر آماده چاپ» و پشتیبانی از «ایده‌ها و طرحنامه‌های پژوهشی برگزیده»؛ ایده‌های فناورانه علوم انسانی با رویکرد اسلامی  به طور خاص در چارچوب سیاست‌های مرکز نوآوری علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مورد حمایت واقع خواهند شد.

کلید واژه ها: دوسالانه کتاب علوم انسانی با رویکرد اسلامی