فراخوان مقاله؛

«دوفصلنامه جستارهای اقتصادی ایران» با موضوع شعار سال، مقاله می‌پذیرد

«دوفصلنامه جستارهای اقتصادی ایران با رویکرد اقتصاد اسلامی»، با هدف شناخت زوایای گوناگون موضوع «مهار تورم و رشد تولید ملی و کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۲» شماره‌هایی را به مقالات علمی-پژوهشی در این موضوع اختصاص می‌دهد.
«دوفصلنامه جستارهای اقتصادی ایران» با موضوع شعار سال، مقاله می‌پذیرد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، «دوفصلنامه جستارهای اقتصادی ایران با رویکرد اقتصاد اسلامی»، با هدف شناخت زوایای گوناگون موضوع «مهار تورم و رشد تولید ملی و کمک به تحقق شعار سال 1402» شماره‌هایی را به مقالات علمی-پژوهشی در این موضوع اختصاص می‌دهد.

از اندیشمندان پژوهشگران و صاحب‌نظران دعوت به عمل می‌آید مقاله‌های خود را جهت نشر در این شماره در محورهای
-موانع ساختاری و نهادی تولید در اقتصاد ایران
- بانک در ایران، تورم و تولید
-استراژی مناسب برای ساماندهی یارانه‌های پیدا و پنهان
-اقتصاد رانتی و تورم
-انرژی و تولید
-اقتصاد سیاسی و بیماری اقتصادی
-تولید ملی و تجارت بین‌المللی
-استراتژی‌های تولید نفت و تولید ملی
-هم‌افزایی رشد تولید و توزیع عادلانه درآمد
-زن و تولید ملی
-تولید و سیاست خارجی
-تحلیل فقهی- حقوقی پیامدهای سیاست‌های تورمی دولت
-نقش مشاغل خرد و متوسط در تحقق شعار 1402
-تأثیر مولدسازی منابع راکد و کم بازده در تحقق شعار 1402
-آمایش سرزمینی، تولید ملی و عدالت
-روند قاچاق کالا در ایران و تأثیر آن بر تولید ملی
-بودجه 1402 و مهار تورم
-بودجه 1402 و تولید برای این فصلنامه ارسال فرمایند.

ویژگی‌های مورد نظر در نگارش مقاله شامل بررسی‌های علمی و ایده‌پردازانه منطبق با مشکلات واقعی کشور در راستای شناخت و حل این مشکلات و اجتناب از ایده‌های شعارگونه است.

یادآور می‌شود مؤلفان محترم می‌توانند مقاله‌های خود را از طریق سامانه دوفصلنامه جستارهای اقتصادی ایران با رویکرد اقتصاد اسلامی به آدرس http://iee.rihu.ac.ir  ارسال نمایند.

کد تحریریه : ۹۶۲

کلید واژه ها: دوفصلنامه جستارهای اقتصادی فراخوان مقاله پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شعار سال