فراخوان مقاله؛

دوفصلنامه «اسلام و روان‌شناسی خانواده»، مقالات علاقمندان را منتشر می‌کند

دوفصلنامه «اسلام و روان‌شناسی خانواده»، مقالات علاقمندان را منتشر می‌کند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دوفصلنامه علمی «اسلام و روان‌شناسی خانواده»، مقالات نظری و تجربی علاقمندان را در حوزه اسلام، معنویت و خانواده منتشر می‌کند.

پژوهش‌های انجام شده با روش‌های کیفی، آمیخته، آزمایشی یا با موضوع ساخت ابزار، در اولویت انتشار خواهد بود و با استناد به مصوبه هیئت رییسه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، از مقالات پذیرفته‌شده در 2 شماره پیش رو، در چارچوب قرارداد با پدیدآورندگان محترم حمایت مالی مناسب به عمل می‌آید.

در این راستا علاقه‌مندان می‌توانند مقالات علمی خود را از طریق سامانه نشریه به نشانی https://ipf.rihu.ac.ir  ارسال کرده و جهت هماهنگی‌های بیشتر با آقای هراتیان با نشانی @Haratiyan  در پیام رسان ایتا تماس حاصل فرمایند.

کد تحریریه : ۹۶۳

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه فراخوان مقاله دوفصلنامه اسلام و روانشناسی خانواده