کتاب «پژوهشنامه عاشورا» اثر شایسته تقدیر دوسالانه‌ کتاب عاشورا شد

کتاب «پژوهشنامه عاشورا» از انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اثر شایسته تقدیر دومین دوره‌ دوسالانه‌ کتاب عاشورا شد.
کتاب «پژوهشنامه عاشورا» اثر شایسته تقدیر دوسالانه‌ کتاب عاشورا شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در اختتامیه‌ دومین دوره‌ دوسالانه‌ کتاب عاشورا که ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۲ در کانون اسلامی انصار برگزار شد، از بین ۳۲ نامزد، ۱۶ اثر در ۹ رشته به عنوان برترین کتاب‌های منتشرشده در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در موضوع عاشورا معرفی شدند.

در این مراسم، کتاب پژوهشنامه عاشورا (با رویکرد تاریخی به قیام و شهادت امام‌حسین)» نوشته محمدسالم محسنی از انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در رشته‌ مقتل و تاریخ، به عنوان اثر شایسته‌ تقدیر معرفی شد.

یادآور می‌شود جایزه‌ دوسالانه‌ کتاب عاشورا به‌عنوان یک جایزه‌ مردم‌نهاد و غیردولتی در حوزه‌ آثار عاشورایی و با هدف شناسایی، معرفی و تقدیر از کتاب‌ها و پژوهش‌های عاشورایی برتر و پدیدآورندگان‌شان فعالیت خود را از سال ۱۳۹۹ آغاز کرده است.

در هر دوره از این جایزه، کتاب‌هایی که با موضوع امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) و یاران آن حضرت، تاریخ و تحلیل واقعه‌ عاشورا، هنر و ادب عاشورایی و آیین‌ها و مناسک عزاداری در بازه‌ دوساله‌ منتشر شده‌اند، شناسایی و در ۹ رشته‌ مستقل ارزیابی می‌شوند.

کد تحریریه : ۹۶۲

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کتاب پژوهشنامه عاشورا دوسالانه کتاب عاشورا