کتاب «سیاست پژوهی عفاف و حجاب در ایران»، برگزیده جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی شد.

کتاب «سیاست ‌پژوهی عفاف و حجاب در ایران» نوشته دکتر حسین بستان نجفی به عنوان اثر برگزیده شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی صبح امروز با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزار شد.

در این مراسم، پژوهش‌های برتر در بخش‌های فرهنگ، هنر، رسانه، دین و فناوری‌های جدید معرفی شدند که جایزه اصلی بخش پژوهش‌های فرهنگ به همراه لوح تقدیر سلام تندیس جشنواره به «دکتر حسین بستان نجفی» برای کتاب «سیاست ‌پژوهی عفاف و حجاب در ایران» رسید.

کد تحریریه : ۹۶۳

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی دکتر بستان نجفی کتاب «سیاست ‌پژوهی عفاف و حجاب در ایران»