کسب جایزه ملی آبادایران توسط عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۶ کد : ۳۸۲۷۲ اخبار
دکتر مصطفی کاظمی نجف آبادی به عنوان فعال در حوزه وقف و خیریه، از برندگان جایزه ملی آبادیران (آبادینو) شد.
کسب جایزه ملی آبادایران توسط عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، دکتر مصطفی کاظمی نجف آبادی به عنوان پژوهشگر فعال در حوزه وقف و خیریه، از برندگان جایزه ملی آبادیران (آبادینو) شد.

دکتر مصطفی کاظمی نجف آبادی عضو هیات علمی گروه اقتصاد پژوهشگاه و مولف کتاب «صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف» و کتاب «ساختار و عملکرد نهادهای خیریه» است

جایزه ملی آبادیران (آبادینو) با هدف شناسایی فعالان مردمی حوزه آبادانی و پیشرفت فناورانه به دنبال شناسایی فعال‌ترین و مؤثرترین بازیگران این عرصه در بخش های مختلف دانشگاهی، شرکت‌‌ها، گروه های مردمی و مسئولیت اجتماعی پایه‌گذاری شده است.

این جایزه به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضفان انقلاب اسلامی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و دیگر نهادهای متولی آبادانی و پیشرفت کشور اعطا می‌شود.

کلید واژه ها: مصطفی کاظمی نجف آبادی اقتصاد اسلامی وقف ساختار و عملکرد نهادهای خیریه

آخرین ویرایش۱۰ بهمن ۱۴۰۲