کتاب جنبش‌های اجتماعی با تطبیق بر جنبش زنان منتشر شد.

۰۳ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۳:۲۱ کد : ۳۸۹۶۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۱
کتاب «جنبش‌های اجتماعی با تطبیق بر جنبش زنان» که در گروه جامعه‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تدوین یافته، روانه بازار نشر شد.
کتاب جنبش‌های اجتماعی با تطبیق بر جنبش زنان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کتاب «جنبش‌های اجتماعی با تطبیق بر جنبش زنان» در 352 صفحه که به قلم دکتر مجید کافی, فاطمه سادات حسینی در گروه جامعه‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نگاشته شده است، روانه بازار نشر شد.

در چکیده این اثر آمده است:

این کتاب، پژوهشی جامع و تطبیقی در مورد جنبش‌های اجتماعی با تمرکز ویژه بر جنبش زنان ارائه می‌دهد. اثر حاضر در سیزده فصل سازمان یافته است. فصول ابتدایی (۱-۴) به کلیات، مفاهیم پایه، انواع، ویژگی‌ها، مراحل و کارکردهای جنبش‌ها و تمایز آنها از مفاهیم مشابه مانند انقلاب و رفتار جمعی می‌پردازد. سپس به مقایسه جنبش اجتماعی و سیاسی و گونه‌شناسی آنها اختصاص دارد. در فصول میانی (۵-۸)، مهم‌ترین نظریه‌های جنبش‌های اجتماعی، شامل نظریه‌های سنتی (بسیج منابع، محرومیت و رفتار جمعی) و نظریه‌های جدید (جنبش اجتماعی جدید و هویت جمعی) تحلیل و سپس بر جنبش زنان تطبیق داده می‌شوند. فصول پایانی (۹-۱۳) به تحلیل تاریخی جنبش زنان در غرب و ایران، واکاوی گفتمان‌ها و جریان‌های فکری درون آن، ارائه دیدگاه‌های اسلامی و انتقادی، و در نهایت جمع‌بندی مباحث می‌پردازند. این کتاب با هدف آموزش نظام‌مند و ارائه چارچوبی تحلیلی برای درک پدیده جنبش‌های اجتماعی، به ویژه جنبش زنان، تدوین شده است.

فایل 30 صفحه اول کتاب «جنبش‌های اجتماعی با تطبیق بر جنبش زنان» در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بطور رایگان قابل دانلود می باشد.

کلیدواژه‌ها: جنبش جنبش اجتماعی جنبش زنان اجتماعی زنان کتاب تطبیق

آخرین ویرایش۰۳ اسفند ۱۴۰۴