مطالعه تطبیقی حقوق جزاى عمومى (اسلام و حقوق موضوعه) جلد اول کلیات

زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۴۰۷
مرحله تولید : چاپ شده
برگزیده : شایسته تقدیر ، نهمین ، کتاب سال دانشجویی ، 1381 شایسته تحسین ، چهارمین کتاب سال حوزه ، 1381 برگزیده ، نهمین کنگره دبیرخانه دین پژوهان ، 1387 شایسته تحسین ، نوزدهمین ، کتاب سال حوزه ، 1396
قیمت : ۹۰۰٬۰۰۰ ریال
خلاصه ۳۰ صفحه اول کتاب قابل دانلود رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

حقوق جزای عمومی، در کنار حقوق جزای اختصاصی و آیین دادرسی کیفری، یکی از سه شاخه اصلی دانش «حقوق جزا» به شمار می‌رود. این شاخه از حقوق جزا، دربردارنده مباحث مختلفی است که به‌طور کلی می‌توان آنها را به دو بخش تقسیم نمود: بخش نخست و عمده حقوق جزای عمومی به بررسی قواعدی می‌پردازد که اختصاص به جرم خاصی نداشته و دسته‌ای از جرایم و گاه تمامی آنها را دربرمی‌گیرد، مانند مباحث مربوط به عناصر عمومی جرم، شرایط مسئولیت کیفری و قواعد حاکم بر مجازات‌ها. بخش دیگر، حاوی نگاهی پسینی به حقوق جزاست و در واقع، نوعی «حقوق‌شناسی کیفری» است که به منابع حقوق کیفری، ارتباط آن با سایر دانش‌ها، اهداف حقوق کیفری، ویژگی‌های نظام‌های کیفری و ... می‌پردازد. اسلام به عنوان مکتبی جامع، دربرگیرنده اصول ضروری حیات جمعی و فردی و دارای احکام گسترده کیفری در هر دو بخش حقوق جزای عمومی، به ویژه بخش نخست آن است. کتاب حاضر، از یک سو به شکلی مستقل به قواعد حقوق جزای عمومی از دیدگاه حقوق موضوعه پرداخته و از سویی دیگر، دیدگاه اسلام را در خصوص قواعد مذکور مطرح ساخته است. این کتاب، در واقع، نگاهی تطبیقی و توأمان به فقه و حقوق موضوعه است.

• بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی در کاهش بزهکاری زندانیان/ دکتر محمدحسین شریفی‌نیا
  • رابطه بین نگرش مذهبی و سلامت روانی در بین دانش‌آموزان دبیرستان‌های دخترانه اصفهان/ دکترمحمدباقر کجباف و حفیظ‌اله رئیس‌پور
  • رابطه بین ابعاد دینداری با شادی دانش‌آموزان دختر دوره متوسطه شهر اصفهان / دکتر احمد عابدی، علیرضا شواخی و مریم تاجی
  • ساخت و بررسی ویژگی‌های روان‌سنجی پرسشنامه گرایش‌های معنوی در دانشجویان دانشگاه اصفهان / احسان شریفی، دکتر حسینعلی مهرابی، دکتر مهرداد کلانتری و داوود مفتاق