روان‌شناسی اختلالات مصرف مواد با رویکرد پیشگیرانه

تاریخ انتشار : آبان ۱۴۰۱
قیمت : ۱٬۰۴۰٬۰۰۰ ریال
۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل

مشکل اعتیاد و استعمال مواد مخدر، یکی از معضلات جدی کشور ماست. آمار چند میلیون نفری معتادین و کاهش سن اعتیاد، زنگ‌های خطر را به صدا در آورده‌اند. به همین دلیل، در سال‌های اخیر اقدامات فراوانی در جهت پیشگیری از مصرف مواد صورت گرفته است.

یکی از اقدامات زیربنایی در این زمینه، گسترش پژوهش‌های علمی از طریق ایجاد رشته‌ها، گرایش‌ها و دوره‌های تخصصی دانش بین رشته‌ای اعتیاد در دانشگاه‌های کشور است که بیانگر نگرش علمی دستاندرکاران در مقابله با این پدیده آسیب‌زا می‌باشد.

کتاب روان‌شناسی اختلالات مصرف مواد با رویکرد پیشگیرانه به منظور درک بهتر عوامل خطرساز و محافظت‌‌کننده در برابر مصرف مواد و با رویکردی پیشگیرانه تدوین شده است؛ زیرا به نظر ما، انسانی‌ترین و اخلاقی‌ترین جهت‌گیری ممکن در حل معضل وابستگی به مواد، پیشگیری متمرکز بر شاداب‌تر و سالم‌تر زیستن جوانان و نوجوانان می‌باشد.

مبلغ ۱٬۰۴۰٬۰۰۰ ریال

تخفیف: ۱۰٪