تازه های نشر

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۴ کد : ۳۷۴۲۰ اخبار
کتاب «دانش قرآنی محکم و متشابه» روانه بازار نشر شد
کتاب «دانش قرآنی محکم و متشابه» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کتاب «دانش قرآنی محکم و متشابه» که در 304 صفحه در اسفند 99 منتشر شده به قلم دکتر محمد اسعدی نگاشته شده است. این کتاب از منابع درسی دانشجویان علوم قرآنی است.

دانش «محکم و متشابه» دانشی است که از دل تأمّلات و تحقیقات قرآنی، حدیثی و کلامی پژوهشگران اسلامی، و به‌­طور عمده در حاشیه آیه 7 آل عمران، برآمده و درصدر مباحث علوم قرآنی نشسته است. کتاب حاضر نسخه‌­ای جدید نسبت به اثر پیشین نویسنده در این موضوع است که با اصلاحات و اضافات زیادی تقدیم قرآن­‌پژوهان می‌­شود؛ از جمله: تسهیل و روان­ سازی برخی مطالب، اصلاح برخی خطاهای محتوایی و ویرایشی، تنظیم مجدد بحث علت‌ها و حکمت‌های تشابه، افزودن بحث روش­‌شناسی تأویل متشابهات با الهام از روش راسخان در علم و مهمتر از همه افزودن نمونه‌‌های عینی و تطبیقی از آیات محکم و متشابه و روش تأویل متشابهات در هشت فصل در ساختاری نو.

علاقه مندان می توانند برای مشاهده اطلاعات یا سفارش کتاب به نشانی: http://rihu.ac.ir/fa/book مراجعه فرمایند. همچنین فایل 30 صفحه اول کتاب بطور رایگان قابل دانلود می باشد.

کلید واژه ها: تازه های نشر علوم قرآنی قرآن‌پژوهی محکم و متشابه محمد اسعدی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کتاب

آخرین ویرایش۱۸ فروردین ۱۴۰۰