کسب رتبه سوم دانشجوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جشنواره حل مسائل کلیدی فضای مجازی

۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۳۷۷۱۷ اخبار
محسن امیدوار، دانشجو دکتری اقتصاد اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جشنواره حل مسائل کلیدی فضای مجازی موفق به کسب رتبه سوم شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مقاله دانشجوی مقطع دکتری گروه اقتصاد پژوهشگاه در جشنواره "حل مسائل کلیدی فضای مجازی" رتبه سوم را کسب کرد.

محسن امیدوار، طلبه درس خارج فقه الاقتصاد و دانشجوی دکتری رشته اقتصاد اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ، با ارائه مقاله خود تحت عنوان "مواجهه فقه نظام‌های اجتماعی با پدیده رمز ارزها" در جشنواره "حل مسائل کلیدی فضای مجازی" که دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی برگزار کننده آن بود، موفق به کسب رتبه سوم شد.

کلید واژه ها: فعالیت دانشجویان دانشجوی دکتری اقتصاد اسلامی مسائل کلیدی فضای مجازی مقاله برگزیده تحصیلات تکمیلی

آخرین ویرایش۲۳ فروردین ۱۴۰۱