کسب رتبه برتر توسط دانشجوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جشنواره علامه‌حلی(ره)

دانشجوی رشته روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، موفق به کسب رتبه برتر در هشتمین جشنواره استانی علامه‌حلی(ره) حوزه علمیه قم شد.
کسب رتبه برتر توسط دانشجوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جشنواره علامه‌حلی(ره)

به گزارش روابط‌ عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، آقای علی بیات دانشجوی دوره دکتری روانشناسی این پژوهشگاه، به جهت نگارش پایان‌نامه با عنوان «تدوین مدل مفهومی خرد و فرآیند خردورزی بر اساس منابع اسلامی» در هشتمین جشنواره استانی علامه‌حلی‌(ره) حوزه علمیه قم، حائز رتبه اول شد.
یادآور می‌شود هشتمین جشنواره استانی علامه‌حلی(ره) از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاسلام، معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار و در روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت 1401 از برگزیدگان تجلیل شد.
این جشنواره، در ادوار برگزار شده خود، آثار پژوهشی طلاب جوان خواهر و برادر سراسر کشور (طلاب کمتر از 31 سال سن) را در چهار قالب مقاله، کتاب، تحقیق پایانی و پایان‏‌نامه بررسی کرده و برگزیدگان، مورد تقدیر قرار گرفته‏‌اند.

کد تحریریه : ۹۶

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روان‌شناسی جشنواره علامه حلی فعالیت دانشجویان علی بیات دانشجوی دکتری