در راستای توسعه تعاملات بین المللی

نشریات علمی پژوهشگاه در پایگاه تخصصی ROAD نمایه سازی شدند

نشریات علمی پژوهشگاه در پایگاه تخصصی ROAD  نمایه سازی شدند

به گزار روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از گروه همکاری های علمی بین المللی؛ همه شش نشریه علمی پژوهشگاه در پایگاه تخصصی ROAD (the Directory of Open Access Scholarly Resources) نمایه سازی و بروزرسانی شدند.

گفتنی است این پایگاه از طریق ثبت و تأیید بین المللی ISSN و e-ISSN نشریات، اقدام به انتشار دایرکتوری با دسترسی آزاد به نشریات علمی می نماید. پایگاه موردنظر در راستای اقدامات سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) جهت ارتقای دسترسی آزاد به منابع علمی ایجاد شده است. پایگاه مندرج مکمل پرتال جهانی دسترسی آزاد (GOAP) است که توسط یونسکو توسعه یافته و تصویری جامع از وضعیت دسترسی آزاد به اطلاعات علمی در سراسر جهان ارائه می دهد.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شش نشریه علمی معتبر دارد که در بیشتر پایگاه های معتبر بین المللی نمایه شده اند.

کلید واژه ها: نمایه بین المللی نمایه نشریات نشریه علمی پژوهشی بین المللی