بین المللی

سه نشریه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پایگاه بین المللی Atla RDB پذیرفته و نمایه سازی شدند

سه نشریه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مهمترین پایگاه بین المللی نمایه سازی نشریات تخصصی در حوزه های دین و الهیات نمایه شدند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از گروه همکاری های علمی و بین المللی، سه نشریه «اسلام و علوم اجتماعی»، و «مطالعات اسلام و روان شناسی» و «تربیت اسلامی» - پس از طی نمودن فرایند داوری - در پایگاه مهم بین المللیAtla Religion Database (Atla RDB)  پذیرفته و نمایه سازی شدند.

نمایه Atla متعلق به دانشگاه شیکاگوی آمریکا است و به عنوان مهمترین پایگاه بین المللی نمایه سازی نشریات تخصصی در حوزه های دین و الهیات در جهان شناخته می شود. در این پایگاه با توجه به شاخص های سختگیرانه ای که در زمینه پذیرش نمایه سازی نشریات علمی تعیین شده، تاکنون تنها دو هزار و پانصد و هفتاد و یک نشریه موفق به عبور از فرایند داوری و ارزیابی این ایندکس بین المللی شده اند.

پرداختن به مسائل اجتماعی از منظر دین و الهیات اسلامی به عنوان مهمترین مزیت نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از سوی این پایگاه معرفی شده است.

کلید واژه ها: نمایه بین المللی نشریه علمی پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه