کرسی نظریه‌پردازی «نظریه طبیعت‌گرایانه افول دین‌مداری با رویکرد اجتهادی تجربی» برگزار می‌شود

۲۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۶ کد : ۳۷۹۴۵ اخبار
به همت گروه جامعه‌شناسی پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کرسی نظریه‌پردازی با موضوع «نظریه طبیعت‌گرایانه افول دین‌مداری با رویکرد اجتهادی تجربی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، به همت گروه جامعه شناسی پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کرسی نظریه پردازی با موضوع «نظریه طبیعت گرایانه افول دین مداری با رویکرد اجتهادی تجربی» با ارائه دکترحسین بستان دانشیار برگزار می‌شود.

نقد کرسی را دکترعلیرضا شجاعی زند عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس؛ دکترسیدحسین سراج زاده عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی؛ دکترمحمدرضا طالبان عضو هیئت علمی پژوهشگاه انقلاب اسلامی؛ دکترشمس‌الله مریجی عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) بر عهده دارند.

داوری این نشست نیز توسط دکترغلامرضا صدیق اورعی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکترحسن خیری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد قم؛ دکترمسعود آذربایجانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکترحمید پارسانیا نیا عضو هیئت علمی دانشگاه تهران انجام می‌شود.

این کرسی نظریه پردازی به دبیری دکترکریم خان محمدی، پنجشنبه 22 دی‌ماه 1401، ساعت 18 تا 21 در قم، پردیسان، میدان علوم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سالن حکمت برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است علاقمنمدان می‌توانند از طریق لینک https://vc.rihu.ac.ir/ch/meeting2 به صورت مجازی در جلسه شرکت کنند.

کد تحریریه : ۹۶۲

کلید واژه ها: کرسی نظریه‌پردازی گروه جامعه شناسی پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

آخرین ویرایش۲۰ دی ۱۴۰۱