پرورش خلاقیت در سازمان با نگاهی به متون اسلامی

مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۷۱٬۰۰۰ ریال
خرید آنلاین کتاب

عوامل متعددی در پرورش خلاقیت تأثیرگذار است که با محور قراردادن سازمان، می‌توان به عوامل فردی، درون‌سازمانی و برون‌سازمانی تأثیرگذار در پرورش خلاقیت، طبقه‌بندی کرد. خصوصیات ذهنی، عاطفی و اجتماعی فرد خلاق، عوامل فردی تأثیرگذار در پرورش خلاقیت می‌باشند. پرورش خلاقیت در بُعد درون‌سازمانی متأثر از عواملی همچون عوامل فردی، برنامه‌ریزی سازمانی، ساختار سازمانی، فرهنگ سازمانی، نظام انگیزشی سازمانی، نظام کنترل در سازمان، نظارت و ارزیابی سازمانی، رهبری و مدیریت سازمان می‌باشد. خانواده و عوامل نظام‌واره فرهنگ جامعه نیز عوامل برون سازمانی تأثیرگذار در پرورش خلاقیت را تشکیل می‌دهند. همچنین مبتنی بر طبقه‌بندی فوق، می‌توان موانع خلاقیت را طبقه‌بندی نمود. به کارگیری روش‌های ناصحیح باعث ناکامی و معکوس شدن نتایج و از بین رفتن خلاقیت افراد می‌شود. استفاده از روش‌های ناصحیح، ممکن است ناشی از عواملی مانند شناختی، روانی، تربیتی، فرهنگی، عجله در حصول نتیجه و تفاوت‌های فردی باشد.

• سخن آغازین
  • اندیشه و راه امام خمینى (ره)۶
  • اقتراح
  • امکان و چگونگى علم دینى