مدیریت و سازمان مبتنی بر ایمان

قیمت : ۱٬۱۱۰٬۰۰۰ ریال
۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

یکی از پرسش‌هایی که پژوهشگران در حوزه مطالعه رفتار انسان به دنبال آن هستند این است که چه عواملی در بروز رفتارهای انسان اثرگذار است. در این خصوص در 20 سال گذشته  به دین، معنویت و ایمان توجه شد. در سطح سازمان و جامعه، رفتار انسان از اعتقادات درونی به ‌ویژه ایمان فرد تأثیر می‌پذیرد. دانش مدیریت در جهان در راستای توجه به امور غیرمادی در علوم به‌سه عنصر پیش‌گفته توجه خاص کرده و مطالعات متعددی انجام شده است. اکثر دانشگاه‌های ایران از این قافله عقب مانده‌اند. این کتاب به تبیین مدیریت و سازمان مبتنی بر ایمان در عرصه جهانی پرداخته و با تکیه بر مطالعات عمدتاً تجربی به‌خصوص در ادیان ابراهیمی سه‌گانه، درصدد فتح باب و  بسترسازی برای مطالعات عمیق‌تر با رویکرد اسلامی و ایرانی  با توجه به سه ملاک به‌روز بودن، کاربردی بودن و بومی / ارزشی بودن است.

ارسال با ایمیل: