اصول و ضوابط اخلاقی مشاوره با رویکرد اسلامی

قیمت : ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

التزام و کاربستِ اصول و ضوابط اخلاقی در فرایند مشاوره، فواید و آثار اجتماعی، روان‌شناختی و حرفه‌ای زیادی درپی دارد. مصونیت‌بخشی به رابطه یاورانه، افزایش سلامت و امنیت روانی مشاور و مراجع، ایجاد امنیت و مصونیت برای همکاران و کارشناسان مشاوره و افزایش اعتماد،کارآمدی، تسهیلگری و مقبولیت در روابط یاورانه، از مهم‌ترین پیامدهای التزام به اصول و ضوابط اخلاقی در مشاوره است. اهمیت کاربستِ اصول و ضوابط اخلاقی در مشاوره در عصر حاضر به دلیل گسترش فعالیت‌های یاورانه و به دلیل حضور افراد مختلف و با انگیزه‌ها و تخصّص‌های مختلف در عرصه مشاوره، مضاعف شده است. هنجارها و ضوابط اخلاقی به‌منزله خونی است که باید به طور پیوسته در پیکر جامعه و به‌خصوص در حوزه مشاوره، گسترش یابد. حضور ارزش‌ها و ضوابط اخلاقی در عرصه مشاوره، زمینه بسیاری از ناهنجاری‌های اخلاقی، حرفه‌ای، خانوادگی و اجتماعی را از میان می‌رود و یا به حداقل می‌رساند.

ارسال با ایمیل: